מנשה ואח' נ' המוסד לביטוח לאומי / חיפה ע"י הלשכה המשפטית

: | גרסת הדפסה
ב"ל
בית דין אזורי לעבודה חיפה
18818-11-09
10.2.2010
בפני :
מיכל פריימן

- נגד -
:
1. שלמה מנשה
2. טל מנשה
3. שחר מנשה
4. סהר שאול מנשה

:
המוסד לביטוח לאומי / חיפה ע"י הלשכה המשפטית
החלטה

החלטה

ב"כ הנתבע תודיע עמדתה אם באשר לקבלת התביעה ואם באשר להכרה באירוע כאירוע חריג והסכמה למינוי מומחה רפואי תוך 45 יום מהיום.

ככל שתהיה הסכמה להכיר באירוע כאירוע חריג אולם, הנתבע יעמוד על טענתו כי אין קשר סיבתי בין האירוע לבין פטירתו של המנוח, ינסו הצדדים תוך אותו פרק זמן להגיע לרשימת עובדות מוסכמות לצורך מינוי מומחה רפואי.

התיק יובא למעקב ביום 6/4/10.

ניתנה והודעה היום כ"ו שבט תש"ע, 10/02/2010 במעמד הנוכחים.

מיכל פריימן, שופטת

הוקלד על ידי: מורן זוהר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>